Testimoniale

Dorin Boerescu – antreprenor 2 Performant
Sergiu are o energie incredibil de bună și este un jurnalist extrem de profesionist. Mă bucur că l-am cunoscut și că am avut șansa să colaborăm pentru ediția România Fast Forward dedicată poveștii 2Performant. Mi-aș dori să existe mai mulți oameni ca el în toate domeniile în România.

Radu Savopol – antreprenor 5 to Go
Poveștile românești de succes merită să fie împărtășite, iar România Fast Forward a creat contextul ideal pentru ca antreprenorii români, oamenii cu idei valoroase care cred în potențialul României, să demonstreze că se poate.
Participarea mea la emisiune a fost un pas înainte pentru ca acestă ipoteză să se consolideze. Povestea din spatele succesului este deseori mult mai importantă decât succesul însuși. Prin moderarea unui cadru de calitate și într-o atmosferă plăcută, alături de Sergiu, am reușit să reasamblăm parcursul conceptului 5 to go și să răspundem la întrebări cu care se confruntă cei mai mulți dintre antreprenorii aflați la început de drum.
România Fast Forward nu vânează senzaționalul, dar Sergiu reușește cu profesionalism să aducă pe ecrane istorii personale și necosmetizate.

Lucian Bădilă – antreprenor 5 to Go
Am avut prima întâlnire „pe bune” cu televizorul şi un jurnalist de business avizat. A fost o experienţă grozavă la filmare şi foarte degajată. Cât despre impact…a fost un Up pe măsură pentru relaţia business-ului cu clienţii, dar şi pentru relaţia business-ului cu alte afaceri.

Lucian Velicu – francizat 5 to Go Buzești
Felicitari pentru emisiune. Un om simplu, de un profesionalism cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Îmi aduc aminte și acum ce emoții am avut în fața camerei, însă plăcerea cu care vorbești cu și despre oameni m-a făcut să trec peste. Atât tu, cât și poveștile de succes pe care le prezinți au în spate multă muncă și perseverență. Deci cine are urechi să vadă :)) Keep up the good work!!

Valentin Sen – trainer, speaker și consilier de dezvoltare personală
O deosebită plăcere să vezi profesioniști în acțiune, cu atât mai mult să lucrezi cu ei.
Sergiu Voicu este într-adevăr un om care se pricepe la ceea ce face, și mai important, realizează totul din pasiune. Tendința naturală, atunci când lucrezi cu el, este să te lași motivat și inspirat de aplecarea lui asupra potențialului uman local.
Oricine poate accede la activități facile, comerciale, însă puțini sunt aceia care aleg drumul neumblat și muncesc să descopere frumosul acolo unde nu se vede cu ochiul liber. Pentru aceasta și pentru promovarea valorile noastre, Sergiu Voicu mi-a câștigat respectul.

Marius Ghenea – antreprenor și angel investor
Mă bucur că am putut participa la această frumoasă inițiativă despre antreprenoriatul românesc, filmările în sine nu au fost simple, dar au fost plăcute, iar feedback-ul pe care l-am primit a fost excelent. M-am bucurat că emisiunea și, în general, toate emisiunile din această serie România Fast Forward nu s-au oprit numai la informațiile tipice de business, ci au mers mai departe și în zona de relație între viața personală și cea de business, colaboratori și parteneri.

Alexandru Ion – blogger
Pot spune că atât reportajul propriu-zis, cât și echipa din spatele său au fost cu adevărat profesioniste, oferindu-mi, de altfel, experiența pe care mă așteptam să o primesc nu doar în timpul realizării materialului, ci și ulterior, privind către rezultatul final. Fiind parte din proiectul România Fast Forward m-a ajutat ca ulterior să pot descoperi și alte business-uri, dar și alți oameni care contribuie la conturarea unei Românii de succes.

Vlad Dulea – blogger, antreprenor Kooperativa 2.0, solist trupa Atelier
Sergiu Voicu este un profesionist desăvârșit. Se vede că își iubește meseria din pasiunea cu care face lucrurile. Întâlnirea cu el pentru reportajul de la România Fast Forward a fost o reală plăcere și o experiență din care, la final, amândoi ne-am ales cu lucruri noi învățate.”

Dana Războiu – realizator TV
Mi-a făcut plăcere să vorbesc cu un jurnalist care înțelege cât de importantă este educația pentru o societate care se luptă să redevină ce a fost în perioada interbelică. Îți mulțumesc că mă ajuți să promovez copiii care fac performanță în robotică, în România.

Mircea Neiconi – antreprenor Adaconi
Surpriza frumoasă de a fi aleși și invitați într-una dintre cele mai tari emisiuni TV, România Fast Forward, a fost o onoare, dar și o provocare plină de emoție. Pe lângă profesionalismul și excelența cu care ne-a obișnuit Sergiu, pe lângă reportajul care a strâns cele mai multe like-uri din istoria firmei Adaconi pe social media, bucuria mea cea mai mare a fost să-l cunosc puțin pe omul Sergiu Voicu, un suflet cald, prietenos, deschis, departe de „fumurile” pe care notorietatea lui le-ar putea produce. Atmosfera creată de el a făcut să dispară emoțiile filmării cu care nu eram obișnuiți și să rezulte o emisiune frumoasă, în care a prins și realizarile, dar și inima noastră și valorile care stau în spatele afacerii noastre.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d blogeri au apreciat: